image
image

Ferdige sanger
Oversikt over nettsider med ferdige sanger - Tips og råd

Ferdige sangerEt stort selskap har som regel et visst innhold av festsanger. Det kan være bryllup, konfirmasjon, jubileum, dåp eller årsdager.

Ferdige sanger som er laget av andre kan lastes ned fra mange forskjellige nettsider. Her finner du oversikt over nettsider som tilbyr slike ferdige sanger.


En ferdig sang vil være annerledes enn en personlig sang du lager selv eller som du får laget med hjelp av en skribent som lager personlige sanger.
Mange av sangene skal være morsomme og gjerne en gjenganger som alle lett kan forholde seg til.

Hvordan finne riktig sang

 • De forskjellige nettsidene har en god visning av sangene ved at du får se et utdrag av sangen.
  I tillegg får du også høre på hvordan melodien er. Dette kan være fint hvis man er litt usikker på hvordan melodien går.

  visning av melodi

 • Sangene er delt opp i kategorier for de forskjellige anledningene så du finner lett sanger som passer til den anledningen du er ute etter.

Oversikt over nettbutikker som tilbyr ferdige sanger

Nettbutikker Betaling Forhånds
-visning
Nedlasting Pris
(Snitt)
Festsanger.info

Dette er den første siden som ble laget i Norge for nedlasting av sanger. Den kom i 2005 og er blant de mest populære sidene for nedlasting. God forhåndsvisning av sangene, og du kan lytte til melodien.


Kortbetaling
eller
Faktura
Har dette
ok
45,-
Sanggalleriet.no

Veldig fin side hvor helt nye sanger er lagt ut. Dette er sanger som Janne har laget. Hun er meget dyktig sangskribent. Her finner du mange gode kvalitetssanger.
Fin visning av sanger og enkelt å velge riktig sang.


Kortbetaling
ok
ok
50,-
Konfirmasjon.info

Dette er en spesialside for konfirmasjonssanger. Mange helt nye sanger hvor du også finner sanger med kristent innhold. Skal du ha konfirmasjonssanger så er dette en god side å finne riktig sang på.


Kortbetaling
45-65,-
123sang.no

Oversiktlig og fin side å navigere på. Alle sanger er skrevet med god rytme og melodi. Hver enkelt sang er kvalitetssikret så gjester ikke må "stotre" seg gjennom sangen du har valgt. Enkelt å bestille og laste ned.


Kortbetaling

45,-
1001sang

Sidsel på 1001sang har skrevet sanger i mange år til forskjellige anledninger. Hun har skrevet om mange temaer og har sanger som du selv kan redigere ved å fjerne de som ikke passer


Kortbetaling
Faktura

65-135,-
Konfirmasjonsweb.no

Her finnes et utvalg av generelle festsanger.
Bestilling ikke mulig hele året.Faktura

75,-

 

Hvilken melodi benyttes til festsanger?

 • Det er mange tradisjonelle sanger man bruker til fest. Når du titter gjennom forhåndsvinsingen av sangene vil du lett finne ut hvem sang som passer akkurat for deg.

Betaling av festsanger

visa og mastercard
 • De fleste nettsidene tilbyr betaling med kort hvor du kan benytte Visa eller MasterCard. Dette er helt trygt å sikkert da kortbetaling på nettsider i Norge er veldig strengt. All korttransaksjon foregår utenfor butikken på krypterte sider hos autoriserte kortbetalingssider.
 • Noen tilbyr også at du kan få regning ved at du betaler inn i etterkant.
 • Prisen varierer fra 45,- til rundt 170,- pr sang.
 • De fleste stedene sender deg sangen automatisk til din e-post adresse etter bestilling.

Vilkår som gjelder ved bestilling av sanger

vilkår
 • Alle sanger du laster ned kan du benytte fritt. Du kan ikke videreformidle disse til andre da dette har med åndsverksloven å gjøre.
 • Ved bestilling av elektroniske dokumenter på nettet gjelder ikke angrefristloven. Derfor er det viktig at du får sett deler av sangen så du kan se at den passer til din anledning.
image