image
image

Herrenes tale
Humoristisk tale som skal hylle herrene

Herrenes tale - spenningen stiger

Stemningen rundt herrenes tale er stor Mange venter på akkurat denne talen. Dette er nok kanskje et av de største høydepunktene av taler som holdes.
Utover denne er også damenes tale. Det kan føles som å "hoppe etter Wirkola" hvis du ikke har forberedt deg godt.

Herrenes tale trenger gode forberedelser av deg.
Talen bør skrives etter visse grunnprinsipper og du må øve, øve og øve til talen sitter.
En slik tale er som regel ikke for nybegynnere. Her kreves det å få med seg publikum for deretter fortelle de riktige historiene og vitsene i forhold til forsamlingen.

En vellykket herrenes tale gjør at du sannsynligvis vil få mange bemerkninger etter maten når du begynner å mingle. Så ta deg tid til forberedelser og få hjelp hvis nødvendig.


Herrenes tale

For å kunne lage en tale trenger du ofte inspirasjon og ideer.
Mange sider har laget eksempler som du kan få inspirasjon av. Noen viser deler av talene, mens andre går litt lenger og gir deg forskjellige forslag du kan laste ned.
Talene bør somregel bearbeides av deg i etterkant, men du har hele den røde tråden som skal til. Du trenger ikke å finne opp alle morsomme utsagn. Så å titte litt rundt på forskjellige nettsteder anbefales på det sterkeste.

Herrenes tale - Hvilken hjelp kan du få

Det er to ting du kan få hjelp til. Det ene er å få all hjelp. At en skribent kan hjelpe deg med tema som passer for anledning, rett og slett alt som skal til.
Det andre er at du får tilgang til en eller flere taler som viser deg hvordan en slik tale skal være.
Noen taler er svært gode. Det har blitt brukt mye tid for å få den perfekte herrenes tale.
Ofte må man bruke mye tid fordi man skal ha mange utsagn innen et tema.
Så en av disse to alternativene kan du velge mellom.

Eksempler på Herrenes tale

Her er noen eksempler på hvordan talene er bygget opp.

Hva du velger er ut fra følelsen du har for hjelpen du trenger. Ofte er det bare at du ønsker å se temaet og så bygge herrenes tale ut fra det. Vi vil vise deg flere eksempler på talene her.
Sider som kan være en inspirasjon for deg er Festtaler.com som har samlepakker med herrenes tale. Her får du mange du kan velge mellom. Opptil 8 taler. 
De som selger enkelttaler er skrivearkivet. Her har flere profesjonelle skribenter lagt ut sine gode herrenes taler som du får se innholdet fra. Du vil lett finne ut hvilken tale som passer for deg.

Under vil du se eksempler fra flere nettsider.Ny nettside for Herrenes tale

Herrenes-tale.no:
Nå kan du få ferdige pakkelsøsninger fra 4 stk i pakken til 9 stk med ekstra talehjelp vedlegg som gir deg tips og triks for taleholderen.

Du finner pakkeløsningene for Herrenes-tale her.
Pakkeløsning herrenes tale
Eksempler på Herrenes tale fra Skrivearkivet.no


Eksempel 1:

Forhold til kvinners bryst

I denne forsamling av kjekke herrer i alle aldre, er det en stor glede for meg å få holde dene lille talen, for å hylle den alle vi damer er opptatte av, MANNEN.

Hovedsaken for oss er alltid en mann, enten en vi har – eller en vi mangler.

Alle her vet nok grunnen til at språket vårt kalles morsmål. Det sies at far aldri kommer til orde. Men etter å ha vært sammen med dere kjernekarer noen timer nå, vet jeg da sannerlig ikke lenger…..

Uansett er dette med at vi kvinner er så taletrengte strekt overdrevet.
I virkeligheten nøyer vi oss jo som regel med å få det siste ordet. Vel, kanskje er det vi som starter også, men sånn midt i sier vi bare noen få ord……

Og siden jeg i kveld er det utvalgte, den som dere herrer faktisk må lytte til noen minutter, har jeg bestemt meg for å snakke om noe jeg vet er av stor interesse for dere, nemlig BRYSTER!

I denne forsamling var det kanskje forventet at jeg skulle fokusere på kunst, og det er faktisk akkurat det jeg vil gjøre.
For tenk dere om, finnes det noe mer kunstnerisk enn en kvinnes bryster?
Det finnes utallige eksempler på kvinnebryster som kunst; malerier, skulpturer og fotografier.

Men, uten å fornærme noen av herrene her, har jeg et inntrykk av at bryster ”in natura” fasinerer dere vel så mye som de som henger på veggen…….

Vi kjenner alle til skapelseshistorien, først skapte Gud mannen og så videre…….
Om det var en kladd han skapte først, skal jeg ikke gå inn på her.

Sikkert er det i hvertfall at vi kvinner ikke hadde vært til uten menn.
Vi er helt avhengige av dere, tiltrekkes av dere, ergrer oss over dere, beundrer dere og elsker dere.

La oss nå se for oss en liten guttebaby, det kunne for så vidt like godt ha vært en jente, men siden det er herrene jeg nå taler til, vil jeg gjøre det lettere for dere, så kan dere jo etterpå fortelle meg om noen av dere kjente dere igjen i det jeg sier……….

Det absolutt første gutten søker er
. . .
.
.

.

Dette er et utdrag av første del.
Talen er ca 7 minutter lang ved fremførelse. Som den omtales: "En sikker vinner"
Du kan lese mer om denne talen her, hvor du også kan bestille talen. 

Eksempel 2:

En flott herrenes tale. Vil garantert tvinge frem latter blant dine tilhørere.

Kjære herrer

I en slik forsamling av kjekke menn er det på sin plass med en tale til herrene, og det er blitt meg til del å få si noen ord til dere i kveld.

Et visdomsord lyder som følger: ” For å være lykkelig med en mann må du forstå han mye og elske ham lite. For å være lykkelig med en kvinne må du elske henne mye og ikke forsøke å forstå henne i det hele tatt.” Det synes jeg fanger essensen i forholdet mellom menn og kvinner generelt.
Du kan f.eks ikke lyve i en kvinne og tro at du slipper unna med det. Hun forstår det med en gang. Hun kan nok late som om hun tror på deg, og la deg holde på med den innfløkte historien lenge, men inni seg lagrer hun minuspoeng. Menn ville bli riktig forskrekket, tror jeg, hvis de forsto hvor mye kvinner egentlig viste om dem.

Men det er forskjellene mellom menn og kvinner om tiltrekker. Se f.eks på bare en liten ting som håndskriften. Menn utbroderer aldri sin håndskrift på noen som helst måte, det er ganske enkelt bare kråketær. Kvinner derimot bruker farget brevpapir, de tegner små hjerter over i-ene og parfymerer brevene sine i ekstreme tilfeller. Vær sikker på at selv om hun slår opp med deg så tegner hun en liten smily til slutt.

Eller hva om vi tar det å finne frem på ukjente steder. Det kunne ikke falle en mann inn et sekund å spørre om veien. Men det er nedlagt i genene, tenk bare på at det tar 4 millioner sædseller til å spore opp og befrukte et egg, og ikke en eneste av dem har evnene til å spørre om veien. Historisk sett så kan vi bare se på historien om Moses. Han vimet rundt i ørkenen i 40 år! Slikt skjer aldri med kvinner. I stedet for å finne ”nye interessante veier” til målet, spør vi villig vekk etter veien uten å skamme oss i det hele tatt.

En annen ting mange kvinner sliter litt med er å forstå menns enorme interesse for sport.
Ser vi for en gang skyld bort fra lommetennis, er fotball verdens mest populære idrett. Alle vet, og aksepterer, at fotball tærer på kroppens lemmer og organer, hodet (som organ) inkludert. Men vet man hvor utbredt de psykiske lidelsene i fotball er? Man aner, kanskje. Men vet man det? Hvis man ser på enkelte uttalelser fra kjente fotballspillere så kan det virke som om det er grunn til bekymring.
Hør bare hva geniet David Beckham har uttalt:

.
.
.

Dette er utdrag av første delen av talen. Talen er på ca 5 minutter.
Du kan lese mer om denne talen her.Flere ferdige herrenes tale fra:


skrivearkivet - Her finner du ferdige taler laget av profesjonelle skribenter

Vi har lagt ut flere eksempler på herrenes tale her.

For å komme til skrivearkivet og se hele utvalget. Trykk her.

På skrivearkivet kan du også få tips og råd til herrenes tale, hvordan presentere m.m..
Trykk her for mer informasjon.Herrenes tale fra festtaler.com

Pakkeløsninger - Flere pakker med herrenes tale

Festtaler.com har ferdige pakker med herrenes tale som gjør at du har mange å velge mellom. Alle disse talene er kvalitetstaler og du får veldig mye inspirasjon.
Her kan du velge å bruke en av de eller kanskje lage en kombinasjon av flere av disse.

Du kan velge blant tre pakker med taler. Den ene er en totalpakke av begge valgene med rabatt.

Eksempel på pakke 1 og hvordan dette presenteres.

 • Herrenes tale 1
  Artig tale som garantert få latteren til å sitte løst. Herrene husker deg helt sikkert etter denne.
 • Herrenes tale 2
  En knallfin tale til herrene. Inneholder mye humor og artige vendinger og betraktninger. Denne vil få frem smil og humør blandt ditt publikum.
 • Herrenes tale 3
  Nok en humoristisk tale om du skal holde "Herrenes tale". Masse artige vendinger som helt sikkert vil falle i smak.
 • Herrenes tale 4
  Bare én ting kan sies om denne. En garantert suksess!

Her er oversikten over pakkeløsningene du kan bestille fra festtaler.com

Du kan laste de ned umiddelbart og kan starte å forberede deg med en gang.
Eksempel på Herrenes tale 1 fra Festtaler.com:

Et visdomsord lyder som følger: For å være lykkelig med en mann må du forstå han mye og elske han lite. For å være lykkelig med en kvinne må du elske henne mye, og ikke forsøke å forstå henne i det hele tatt. Det synes jeg fanger essensen i forholdet mellom menn og kvinner generelt.

Du kan f.eks ikke lyve for en kvinne og tro du slipper unna med det. Hun forstår det med en gang. Hun kan nok late som om hun tror deg, og la deg holde på med den innfløkte historien lenge, men inni seg lagrer hun minuspoeng. Menn ville bli riktig forskrekket, tror jeg, hvis de forsto hvor mye kvinner viste om dem.

Vi har heldigvis fått tilbake to kjønn. På 70-tallet, med fotformsko og lilla ukledelige skjerf ble likestillingen strukket så langt at mannen nesten forsvant. Han skulle være myk, gråtende, og leve i evig anger og skyldfølelse for at han ble født som mann. Jeg har ikke noe mot kvinneaktivister og er selvfølgelig 100% for likestilling, men jeg synes at det skal være forskjell på oss. Menn skal ha lov å

.
.

.

Dette er et utdrag fra første del av talen

 

Hos Festtaler.com kan du lese mer om de forskjellige pakkeløsningene her.

Festtaler - Med ferdige pakkeløsninger

 

Du kan også få generelle råd til hvordan bygge opp talen med rød trad m.m.
Les mer om tips og råd til herrenes tale her.
Hjelp til en personlig herrenes tale

Du kan få hjelp til å få laget en personlig herrenes tale

Ikke alle ønsker å lage talen selv. Det kan være på grunn av tid, men som oftest er det fordi man ikke har så mye erfaring med å lage taler. Så hvorfor ikke få hjelp. Andre gjør det, statsminister, næringsliv osv, osv.
Skribenter som lager taler har god erfaring. Ofte er dette personer som har vært mye på slike tilstelninger og har en egen evne til å finne de riktige ordene.
For å få hjelp kan du kontakte skribenten på hjemmesiden deres. Skribenten tar kontakt med deg og dere er i gang.
Vi vil bare si at det finnes veldig, veldig mange gode skribenter der ute. Hvem du skal velge må du selv bestemme ut fra magefølelse du får ved å lese litt om skribenten.
Her er en oversikt over noen anbefalte skribenter til herrenes tale. 

Se flere eksempler på ferdige taler her.

 

image