image
image

Limericker
Krydre talen din med limericker - generelle eller skreddersydde


Besøk nettsiden med limericks - skreddersydde og generelle Med få ord kan en limerick være,
Det som trengs for at talen skal bære,
Du skal se at den vil,
Få frem latter og smil,
Hos den glade, men også den sære

Skreddersøm

Skreddersydde limericks kan med stor fordel benyttes som et innslag eller gjennomgangstema i din tale. Dette vil gi talen din slagkraft og bli meget virkningsfullt for dine tilhørere. Forfatteren kan tilby skreddersydde limericks - bestilling omfatter en grunnpakke, men større varanter og pakker avtales direkte med forfatter etter bestilling.

En pakke med skreddersydde limericks kan bestilles direkte:
(Åpnes i nytt vindu)
Skreddersydde limericks er nesten en garantert vinner
Toastmaster?

Skal du for eksempel være toastmaster kan limericker være et supert alternativ til å bruke limericker. Dette kan være en morsom og original måte å introdusere neste taler, eller bare komme med et morsomt innslag. Forfatteren vi presenterer forteller at et skreddersydd toastmaster-opplegg har vært svært vellykket de gangene han selv har gjennomført dette.

Generelle limericker

Forfatteren tilbyr også generelle limericks til litt forskjellige anledninger. Han skriver fortløpende så nye temaet og emner vil bli lagt ut for salg straks disse er klare. Foreløpig finner du generelle limericker i nedenstående kategorier åpnes i nytt vindu):

Generelle limericks til forskjellige anledninger

Forfatteren - Dreven og profesjonell

Forfatter av limerickene er profesjonell og svært dreven i faget.Forfatteren av limerickene vi kan tilby er profesjonell og svært dreven i faget. Han har benyttet limericker til egne taler og toasmasteroppdrag med stort hell. Venner og kjente har også vært heldige i benyttelse av disse virkemidlene.
Vi ble kontaktet da han ønsket å tilby sine tjenester på mer kommersiell basis og vi falt med en gang for tanken om å kunne tilby dere dette.

Vi har fått gleden av å lese mange av forfatterens skriverier og er stolte av å formidle dette produktet. Benyttelse av limericker som et virkemiddel i talen din, kan virkelig få publikum med på notene.
Snert og rytme er viktig og etter hva vi har klart å lese oss til er det mange limerick-forfattere som "jukser" på dette. Limerickene vi kan tilby er skrevet av en forfatter med lidenskapelig interesse for å gjøre dette ordentlig og korrekt i forhold til sjangeren.

Om limerick - Forklaring

Limericks er en fin måte å presentere et budskap påEn limerick er et kort, og ofte morsomt og uhøytidelig dikt som består av fem linjer som har en bestemt oppbygging og rytme. Første, andre og femte linje har samme enderim og består av tre verseføtter. Tredje og fjerde er kortere med to verseføtter, og de deler enderim.
Tradisjonelt har en limericks første linje hatt omtale av en person og et stedsnavn, der stedsnavnet kommer sist i linjen. Men det er ingen forutsetning. En limerick inneholder ofte et humoristisk poeng, og ikke sjelden er poenget det man normalt kaller grovt.
Limerickformen har vært i bruk på engelsk i flere hundre år. At den fikk navnet Limerick er dokumentert først i England i 1898 (New English Dictionary) og i Amerika i 1902, og den sannsynlige sammenhengen med den irske byen Limerick er uklar
(Kilde: Wikipedia).


image