image
image

Personlige sanger
Hvordan bestille personlige sanger - Tips og råd

Personlige sanger - Å få hjelp til denne oppgaven er vanligere enn man tror. Du finner mye hjelp på nettet. Les vår guide.En personlig sang er en sang hvor du får hjelp av en ekstern skribent til å skrive sangen for deg.

De fleste selskaper har ofte flere sanger.
Det kan være enkle sanger som får opp stemningen, men ofte er flere av de en personlig sang til anledning eller hovedperson(er).

Mange bruker en personlig sang i stedet for en tale og det fungerer veldig godt.


Å lage en personlig sang kan være vanskelig for mange. Det er ikke alle som klarer å dikte å bygge opp sin egen sang. Det er derfor veldig fint at de som er flinke til slikt har lagt ut sine tjenester tilgjengelig på nettet.
Selv om det kan virke som det finnes mange sider som driver med slike sanger så er det kun et knippe som er aktive på daglig, profesjonell basis.
Vi vil her vise deg hvordan du kan komme i kontakt med disse skribentene..

Personlig innhold i sangen og lengde

 • En personlig sang bør ikke være for lang. Den bør helst være på maks en A4 side.
 • Sangen skal fortelle om jubilanten og være godt flettet inn så alle kjenner igjen hovedtrekkene.
 • En personlig sang vil være helt unik og en god opplevelse for jubilanten.
 • Sangen du velger bør være en som alle kjenner godt. Da kan alle være med på sangen.

Hvordan bestille personlige sanger

 • Det finnes mange skribenter og når du har valgt skribenten du ønsker, tar du kontakt med skribenten via personens nettside. De fleste har et kontaktskjema du kan benytte. Kontaktskjemaet inneholder som regel felt du fyller ut for å fortelle litt om hvilken type anledning du skal ha sangen til, navn på hovedperson, dine personalia m.m.
 • Når du sender ditt skjema så vil du bli kontaktet av skribent. Som oftest på e-post. Der får du spørsmål om hvilken melodi du ønsker + litt mer informasjon om hva skribenten trenger for å lage din sang. Det kan være hendelser, historier, spesielle trekk. Dere avtaler litt frem og tilbake om hvordan sangen skal bygges med tanke på humor, seriøsitet, publikum som er på anledningen.
 • Ut fra det dere har avtalt lager skribenten en sang som du får oversendt. Den ser du gjennom og kommer med tilbakmelding. Sangen må kanskje endres litt og den utarbeides videre.
 • Når sangen er godkjent av deg, pleier skribenten å sende deg betalingsinformasjon. Når sangen er slik den skal være avsluttes oppdraget og du får tilsendt informasjon om betalingsinformasjon.

Vi vil bare nevne at en personlig sang blir i de fleste tilfeller veldig bra. Du kommer til å bli forbauset over hvor godt produkt eksterne skribenter kan lage for deg. Skribenter som lager sanger har god erfaring og de finner fort ut av hvordan du ønsker å ha sangen din.
De som reklamerer på nettet for å lage personlige sanger er seriøse og du får god kvalitet av alle er vår oppfatning.
Alle har stolthet og tar ikke betalt før du er fornøyd. Vi har ikke hørt om noen som ikke er fornøyde etter endt oppdrag.

Prisen du betaler for en personlig sang er ganske lik. Du får stort sett det samme fra alle. Det trenger absolutt ikke være bedre kvalitet selv om du må betale mer, det er ingen automatikk i det:)

Oversikt over nettsider som tilbyr personlige sanger

Nettside Pris
Personlig-sang.no

Irene har lang fartstid og har holdt på i mange år. Du får kvalitet og hun har profesjonelt opplegg for bestilling, oppfølging under oppdraget fra A til Å.


800,-
Skrivestua.no

På Skrivestua finner du flere skribenter. Dette er en side hvor mange skribenter har gått sammen for å hjelpe deg. Her fordeles oppdragene etter de som er ledige eller som har spesialkunnskap innen din anledning.
Topp service og enkelt å få hjelp.


800,-

DinSkribent.no

Janne er en dyktig og serviceinnstilt skribent. Hun har skrevet profesjonelt nå i 4 år, etter at hun valgte å legge ut sin ekspertise på nett.
Mange fornøyde kunder som kommer tilbake for nye oppdrag og utfordringer. Det er et kvalitetsstempel etter vår mening.

800,-
Sangpoeten.com

Grethe tilbyr utover personlig sang også å dekorere sangene med personlig bilder du måtte ønske.
Skulle du ha en sang på engelsk så ordner hun også detteFra 750,-

Festskribenten.com

Jan lager personlige sanger og taler til alle anledninger.
Dekorerer sangene med dine personlige bilder uten tillegg i prisen.


750,-
1001sang.no

Sidsel lager sanger til alle anledninger.
Ønskes lengre sanger kan det lages mot ekstra betaling.


Fra 800,-

Sangklekkeriet.no

Her får du personlige sanger hvor du betaler etter lengden på sangen.

800-1200,-

Andre nettsider for personlige sanger:

 • Konfirmasjonweb.no
 • Sangogtalehjelpen.no
 • Festsanger.biz
 • Skrivesmurfen.no

image